Cautare

1021 de rezultate pentru "top performer" (3.34 secunde)
Nati Meir sustine ca i-a fost foarte greu sa o convinga pe Monica sa accepte oferta, dar ca tandemul a fost deja format. Monica Columbeanu a terminat cursurile unei facultati de comunicare si este in prezent top-model.
fusese intocmit un top in acest sens. Intre timp, situatia s-a schimbat, in sensul ca sunteti prezentata intr-o alta lumina.
Cei doi principali candidati, Adriean Videanu si Marian Vanghelie, aflati pe ultimele locuri in ordine alfabetica, sunt insa cei care isi disputa primul loc intr-un top al celor mai bogati pretendenti la functia de primar general al Bucurestiului.
Pentru o suma putin mai mare de 1.000 de euro, putini oameni de top din mediul privat ar veni sa lucreze la stat, in functii de decizie, iar majoritatea celor care ajung in aceste pozitii sunt personalitati influente, cu nume greu in mediul politic, care au construit averi in ultimii ani, au cotizat la partid pentru a putea fi promovati in functii publice si care continua sa faca bani buni si pe durata mandatului.
Cel putin 3 universitati, pana in 2014, trebuie sa fie in top 500 2.Un mare spital regional (cu medicina de inalta performanta) 3.Sistem de urgenta regional, cu pompieri, ambulanta si politie 4.Infrastructura rutiera si feroviara modernizata 5.Un aeroport international minim 6.Un centru sportiv polivalent de nivel international in fiecare regiune(stadion si sala polivalenta ) 7.Un centru de afaceri regional 8.Un centru cultural de nivel european Capitala regionala Nu va exista o singura capitala a regiunii, cel putin in prima instanta • Pentru dezvoltarea echilibrata, pentru stimularea concurentei si pentru evitarea concentrarii puterii, fiecare regiune va avea multiple centre de interes:
Liberalii mizeaza pe faptul ca organizatia PSD Ilfov nu se afla in topul organizatiilor pesediste, in timp ce PNL Ilfov reprezinta o filiala de top pentru liberali.
Chiar daca remanierea, anticipatele si alte chestiuni specifice puterii revin in top, PSD-ul aflat in transeele opozitiei retine in continuare atentia.
In comparatie cu majoritatea membrilor Executivului, secretarii de stat satmareni se numara printre cei mai saraci demnitari, intr-un top condus ce-i drept de George Copos.
Reprezentantul lichidatorului, Top Expert SRL Brasov, a declarat ca toate actele societatii Bologa SRL au fost trimise catre Finantele Galati pentru efectuarea unui control financiar.
Statistici recente indica faptul ca General Electric reprezinta cea mai admirata companie din lume in anul 2005. Printre celelalte corporatii internationale care s-au clasat pe locuri fruntase se numara FedEx, Southwest Airlines, Procter & Gamble, Starbucks, Johnson & Johnson, Berkshire Hathaway, Dell, Toyota Motor si Microsoft.
Evident resuscitat si revitalizat de revenirea sa in top, Iliescu se joaca acum de-a soarecele si pisica cu rozele ingrate ba ridicandu-i mingea la fileu PSD-ului - „este unica alternativa la actuala guvernare - incapabila si impotenta sa-si realizeze mandatul primit de la populatie” - ba amintindu-le social-democratilor de „incidentele de la Congres” si de faptul ca sprijinul sau este „conditionat” - Geoana stie de ce.
300 zile de functionare continua, rezultat care plaseaza care plaseaza Reactorul 1 in randul unitatilor nucleare de top. Recordul a fost atins cu acordarea unie prioritati absolute securitatii nucleare, protectiei mediului, personalului si populatiei.
Practic, incepand cu data de 11 septembrie pretul motorinelor va creste cu noua bani pe litru in cazul OMV Premium Diesel, Top Euro Diesel 4 si Euro Diesel 4 si cu opt bani pe litru in cazul motorinei OMV Sprint Diesel.
In urma majorarii, preturile benzinelor Premium fara plumb 95 si Top Premium fara plumb 99+ vor fi 3,46 lei/litru, respectiv 3,79 lei/litru.
In anul 1996, agentia de presa Reuters il include pentru prima data pe Dinu Patriciu intr-un top al "noilor imbogatiti din Romania" care au facut rapid avere dupa evenimentele din decembrie 1989.
In top, urmeaza Loganul MCV, cu 246.869 de unitati, Sandero (inclusiv Sandero Stepway) cu 144.931 de unitati, Logan VAN, cu 19.897 unitati si Logan Pick Up (11.416 de unitati).
Potrivit AMP, "avizi de lectura si de cunoastere, procurorii DNA Arges, inhaitati cu militienii de drept comun si cu mascatii, au saltat sapte computere, agende si alte obiecte din redactiile cotidianului Top si Arges TV, ale lui Penescu.
Top 10 banci, dupa cota de piata din 2009, pe baza activelor: Locul 1: BCR - 19,1% Locul 2:
Benzina Premium fara plumb va costa 4,58 lei/ l, iar Top Premium fara plumb 99+ va avea un pret de 4,96 lei/ l.
Romania ocupalocul 68 intr-un top al celor mai bogate state din lume, cu un PIB per capita de 12.131 de dolari, dupa Panama dar inaintea Bulgariei, conform unui studiu realizat de Global Finance.
google-analytics.com